Telegram Group Search
🪧 همایش حضوری و رایگان معرفی دوره‌های‌ ویژه اقتصاد دانشگاه خاتم، مجموعه تیاس

◀️ دانشگاه خاتم در نظر دارد در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۳، در دوره‌های‌ ویژه اقتصاد گرایش‌های «اقتصاد نظری»، «اقتصاد انرژی» و «توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی» در مقطع کارشناسی ارشد، از دانشجویان علاقه‌مند به ادامه تحصیل در این رشته پذیرش به عمل آورد.

🗓 یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳
📊 ساعت: ۱۱:۰۰ الی ١۳:۳۰
📍دانشگاه خاتم‌ - تیاس

📌 همراه با فرصت گفتگو با اساتید در زمان پذیرایی ناهار

⬅️ حضور در رویداد منوط به ثبت‌نام و دریافت دعوت‌نامه از طریق ایمیل است. پس از ثبت‌نام، اطلاعات و نحوه شرکت در رویداد از طریق ایمیل ارسال می‌گردد.

📌 علاقه‌مندان جهت شرکت در این همایش، می‌توانند از طریق لینک زیر ثبت‌نام کنند:
🔗 teias.institute/econ2024/

👥 @teiasevents
🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«کران به کران، قرمز»

◽️ شانزدهمین قهرمانی ارتش سرخ، مبارک قرمز‌ها...

📽 شادی پس از گل پرسپولیسی‌ها در ورزشگاه آزادی

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❇️ برنامه‌های پیشنهادی فردا یکشنبه ۱۳ خرداد:

📌 سفره قرآنی
🕒 ساعت ۰۸:۱۰ تا ۰۸:۵۰
📍 دفتر کانون قرآن و عترت
👥 کانون قرآن و عترت

📌 مدیریت اضطراب امتحان
🕒 ساعت ۱۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰
👤 دکتر حسین باقری
💻 لینک سخنرانی
👥 مرکزمشاوره‌وسبک‌زندگی

📌آشنایی با دوره کارشناسی ارشد علوم اقتصاد
🕒 ساعت ۱۷:۰۰
💻 اتاق‌مجازی‌انجمن‌علمی‌
👥 انجمن علمی اقتصاد

📌 معرفی گرایش‌های کارشناسی ارشد MBA
🕒 ساعت ۱۷:۰۰ تا ۱۹:۰۰
💻 لینک برگزاری
👥 انجمن علمی مدیریت

📌 زیارت عاشورا و افطار دسته‌جمعی (ویژه دختران)
🕒 ساعت ۱۹:۰۰
📍 مزار شهدای گمنام
👥 نیستان

📌 زندگی ارزش زیستن دارد
🕒 ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
👥 همخوان

🔸 برای ثبت اطلاعات برنامه‌ها به ربات تلگرامی @sharifdailybot سری بزنید.

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«هوش مصنوعی و آینده ایران»

❇️ به اطلاع پژوهشگران و علاقه‌مندان به هوش مصنوعی می‌رسانیم که فصلنامه علمی-پژوهشی سیاست علم و فناوری، اقدام به انتشار یک ویژه نامه تخصصی با عنوان "هوش مصنوعی و آینده ایران" نموده است.

◀️پژوهشگران می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره قالب خروجی مقالات و اولویت‌های موضوعی، فراخوان ویژه‌نامه را از طریق لینک مطالعه کنند.

🗓مهلت پروپوزال تک صفحه‌ای: ۱۰ تیر
⬅️تعداد کلمات مقاله بین 4 الی 5 هزار کلمه
💬قالب مقالات: برنامه پژوهشی (Research Agenda)؛ گزارش تجربه (Organizational or Policy Level Case Study)؛ پیشنهاد سیاستی (Policy Recommendation).

👤 سردبیران مهمان:
▫️دکتر سید ایمان میرعمادی
دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف
▫️دکتر روح الله هنرور
دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف
▫️دکتر مهدی خرازی
دانشکده مهندسی کامپیوتر شریف

😀 هدف این ویژه‌نامه بررسی ظرفیت تحول‌آفرین هوش مصنوعی برای کشور ایران با تمرکز بر هر دو وجه فرصت‌ها و چالش‌ها با تکیه بر نظریات علمی و ادبیات موجود بین‌المللی است.

👥 @SharifPolicy
🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«فقط درس، درس، درس»

❇️ اگر از امروز حساب کنیم، دقیقاً یک هفته‌ی دیگر یعنی بیستم خرداد، امتحانات شروع می‌شوند و تا سه‌هفته‌ی بعد یعنی سوم تیر ادامه خواهند داشت. طبق رسم هر ترم شریف هم برای مطالعه‌ی بهتر دانشجوها، برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده که دقایقی پیش تکلیف آن‌ها مشخص شد و می‌توانید جزئیاتش را در ادامه بخوانید:

🔸 با تصمیم #کتابخانه_مرکزی، فعالیت‌ و امکان استفاده از سالن‌های مطالعه از ۱۶ خرداد تا ۲ تیر، شب‌ها تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت.

🔸 #اداره‌_نقلیه هم سرویس بازگشت به خوابگاه‌ها را از چهارشنبه تا پایان امتحانات راه می‌اندازد و شب‌ها از ساعت ۱۹ تا ۲۴، هر ۱ ساعت سرویس‌هایی برای انتقال دانشجویان به خوابگاه‌ها برقرار خواهد بود‌.

🔸 شام خوابگاهی‌‌ها از شنبه‌ی هفته‌ی بعد علاوه بر خوابگاه‌ها، از ساعت ۱۹ تا ۲۰ در طبقه منفی یک سلف مرکزی هم توزیع می‌شود که می‌توانید برای رزرو، گزینه‌ی «سلف مرکزی، بیرون‌بر» را انتخاب کنید؛ حالتی که تعداد محدودی دارد و پس‌از تکمیل، به پایان خواهد رسید.

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«بگذار گفتگو به زبان هنر شود»

❇️ روزهای آخر هرسال یکی از برنامه‌های فرهنگی شریف، دورهمی اهالی هنر دانشگاه است که با دعوت کانون #هنرهای_تجسمی هرکدام بساطشان را راه می‌اندازند و از خطاطی و نقاشی گرفته تا سفال‌گری و هنرهای دستی و... را می‌توان بین‌شان دید‌‌؛ برنامه‌ای که امسال در یک مکان و زمان متمرکز نیست و در نقاط مختلف شریف در حال برپایی‌ست.

🔸 اولین نوبت این دورهمی، دوشنبه هفته پیش، حدود ۶۰ نفر از شریفی‌ها در حوالی حوض محوطه‌ی ساختمان ابن‌سینا دور هم جمع شدند و به طراحی پرداختند؛ جمعیتی که صرفاً ده نفرشان از اعضای این کانون بودند و مابقی شریفی‌هایی بودند که به این محل می‌آمدند و دست به قلم شده و مشغول طراحی می‌شدند.

🔸 دومین دور این برنامه، عصر چهارشنبه این هفته برگزار می‌شود و مکان آن هم محوطه مقابل دانشکده #مهندسی_شیمی_و_نفت انتخاب شده است که اگر دانشگاه بودید، می‌توانید خودتان را به این دورهمی برسانید.

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«بورس صنعت به سبک مدیریتی‌ها»

❇️ دفترچه‌ی انتخاب رشته‌ی #کنکور_ارشد را که بالا و پایین ‌می‌کردیم، در بخش علوم انسانی که به رشته‌های دانشکده‌ی #مدیریت_و_اقتصاد برمی‌گردد علاوه بر کدرشته‌های عادی، ظرفیت‌هایی که باعنوان «بورسیه‌ی صنعت» هم ثبت شده بودند، به چشممان خورد.

🔸 ماجرا از این قرار است که در این ظرفیت‌ها برخی دانشجویان با بورسیه‌ی شرکت‌های فناپ، تپ‌سی و آهنگ وفا وارد دانشگاه می‌شوند و این شرکت، علاوه بر پرداخت شهریه‌ی دانشجو، وی را بیمه کرده و ماهانه حداقل هشت میلیون تومان به وی پرداخت خواهد کرد؛ دانشجو هم تعهد می‌دهد موضوع پایان‌نامه را متناسب با نیاز شرکت تعریف کرده و تا دو سال بعد از فارغ‌التحصیلی در آنجا مشغول به کار‌ شود.

🔸 انتخاب دانشجویان هم به این صورت است که در یک فرآیند دو مرحله‌ای، تعدادی از دانشجویان که پس از کنکور، متقاضی بورس تحصیلی صنعت بوده‌‌اند وارد مصاحبه‌ی دانشکده شده و پس از آن، لیست نهایی پذیرفته‌شدگان اعلام می‌شود.

🔸 دانشکده برای پذیرش هر رشته هم شروط یا اولویت‌هایی در نظر گرفته است:

▫️در MBA حداقل سه سال سابقه کار در صنعت نیاز است.
▫️در اقتصاد، متقاضیانی که توانمندی‌های ریاضی، تسلط به زبان انگلیسی و توانایی تحلیل مسائل اقتصادی را دارند از اولویت برخوردارند.
▫️در سیاست‌گذاری، توانایی تحلیلی کمی و کیفی بالا، تسلط به زبان انگلیسی و تحلیل مسائل چندوجهی و سیستمی اولویت دارد.

🔸 جزئیات بیشتر درباره این طرح جدید را می‌توانید در سایت دانشکده یا پیوست شماره‌ی یک‌-ج دفترچه راهنما بخوانید.

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«یک ماه بعد»

🎓 دقایقی قبل، تصمیم نهایی دانشگاه برای برگزاری مراسم جشن فارغ‌التحصیلان سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ گرفته شد و این مراسم ساعت ۸ صبح روز پنج‌شنبه ۱۴ تیر در سالن استاد جباری برگزار می‌شود.

🔸 جزئیات بیشتر از بخش‌های مختلف مراسم هم به مرور منتشر خواهد شد.

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«یک تا چهار، شریفی»

❇️ عصر جمعه‌ای که گذشت، بیست‌و‌چهارمین دوره‌ی مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشجویی یا همان ICPC در منطقه‌ی غرب آسیا که با حضور ۸۰ تیم از بهترین دانشجویان برنامه‌نویس دانشگاه‌های مختلف کشور در شریف در حال برگزاری بود، به کارش پایان داد.

🔸 مسابقاتی که چهار تیم شریف در آن شرکت کرده بودند و Ballmer Peak از شریف با حضور علی صفری، علیرضا کشاورز و امیرمحمد شاه‌رضایی، رتبه اول را بدست آورد؛ Teamsaah از شریف با ترکیب سپهر رمضانی، علی شاه‌علی و کوشا موسوی، دوم شدند؛ اعضای تیم Multiply and Surrender یعنی علیرضا کاویانی، پارسا علیزاده و علیرضا صمیمی روی سکوی سوم قرار گرفتند؛ پارسا پردلی، آریا همتی و آرین علوی هم که با تیم Conqueror از شریف شرکت کرده بودند، رتبه‌ی چهارم را به‌دست آوردند.

🔸با این اوصاف، تیم Ballmer Peak از شریف توانست راهی چهل و هشتمین مسابقه جهانی برنامه‌‌سازی دانشجویی که شهریور امسال در آستانه، پایتخت قزاقستان برگزار خواهد شد، شود.

🔗 تیم‌های برتر مسابقه
🔗 نتایج مسابقات این دوره

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«زمین من است او، هی مخوریدش»

❇️ از هفته قبل و با درگیری فراجا یا بهتر بگوییم اعضای دانشگاه علوم انتظامی امین با انتظامات شریف در منطقه ۲۲ که به زمین‌های سیاه‌دشتک معروف است، سوال‌هایی درباره‌ی این زمین پیش آمد و دیدیم بد نیست نگاهی به تاریخچه‌ی آن بیندازیم و در صحبت با چند نفر از قدیمی‌ترهای دانشگاه به این روایت از آن رسیدیم:

▫️در دوران ریاست دکتر اعتمادی (۷۲ تا ۷۴) و در تعامل با عباس آخوندی وزیر وقت مسکن و شهرسازی قراردادی با این وزارتخانه بسته می‌شود و حدود ۱۰۰ هکتار از اراضی مرغوب شمال‌غربی کن در چیتگر با نام باغ لتمال کن یا سیاه‌دشتک، به دانشگاه باهدف آموزشی-پژوهشی به قیمت ۲۰۰ میلیون تومان واگذار می‌شود؛ زمین‌هایی که در طرح توسعه‌ی بلندمدت شریف می‌آید اما مشکلاتی در مسیرش قرار می‌گیرد.

▫️داستان از این قرار است که نیروی انتظامی از همان ابتدا مدعی می‌شود زمین، میدان تیر آن نیرو بوده و وزارت مسکن حق فروشش را نداشته است. در جریان این اختلافات، نامه‌نگاری‌های زیادی انجام می‌شود اما بعدها نیروی انتظامی طی فرآیندی، حدود ۵۰ هکتار از بخش مرغوب غربی را تصرف کرده و در بخشی از آن واحد مسکونی احداث می‌کند.
در دوران ریاست دکتر سهراب‌پور، با دستور رهبر انقلاب حدود ۶۰ هکتاری که در آن چیزی ساخته نشده، رفع تصرف شده و به دانشگاه بر می‌گردد.

▫️در دوره ریاست‌ جمهوری سیدمحمد خاتمی، دانشگاه علّامه هم که در جنوب زمین تعدادی ساختمان و تاسیسات دارد به دولت متوسل می‌شود و درخواست واگذاری اراضی به خود را می‌کند که علی‌رغم موافقت هیئت‌دولت، با پیگیری زیاد دانشگاه به استناد دستور رهبری و عکس‌العمل شورای دانشگاه و اساتید، جلوی این کار گرفته می‌شود.
مجری پروژه‌ی اتوبان تهران-شمال صاحب ادعای سوم است که به این زمین نظراتی داشته اما با پیگیری‌های مختلف، دست از سرش بر می‌دارد و در نهایت، اوایل دهه ۹۰ سند زمین به نام دانشگاه از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گرفته می‌شود.

▫️در این مدت، حدود ده هکتار از این زمین به شرکت شهرک‌های صنعتی‌ به ارزش حدود ۱۰ میلیارد فروخته‌ می‌شود؛ وسعتی که محل دقیق آن مشخص نبوده و در دوره دکتر جلیلی، قسمت جنوب غربی به‌عنوان بخش فروخته شده، تعیین می‌شود.
در دوره ریاست دکتر روستا آزاد، اقداماتی برای محصور کردن حدود ۵۰ هکتار شرقی انجام و سازه‌های اولیه‌ای برای راه‌اندازی پردیس پژوهش‌وفناوری که از اول قصد ساختش در این زمین بوده، ساخته می‌شود؛ از طرفی باتوجه به اینکه زمین، تا قبلش کاربری زراعی داشته و در این مدت وارد محدوده‌ی شهری شده، دانشگاه مجوز تغییر کاربری و ساخت ۳۵۰ هزار متر مربع را هم از شورای شهرسازی و شهرداری، می‌گیرد که در این فرایند بخشی از آن به شهرداری واگذار می‌شود.

▫️زمینی که حالا در ضلع شمالی بزرگراه شهید خرازی و غرب بزرگراه تهران-شمال قرار دارد و از مرغوبیت زیادی به جهات مختلف برخوردار شده و البته از سمت شریف هم در این سال‌ها برنامه‌های تاسیسی که برایش برنامه‌ریزی شده بوده، چندان پیش نرفته است.

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«یک عمر، ریاضی»

❇️ موسسه COMSTECH هر دو سال یکبار، جایزه‌ای را به‌عنوان دستاورد تمام عمر در علوم پایه (ریاضی، فیزیک، شیمی و زیست) به پژوهشگران برتر کشورهای اسلامی که مقالات تاثیرگذار داشته باشند اهدا می‌کند. جایزه‌ای که یک دوره به رشته‌های ریاضی و فیزیک و یک دوره به رشته‌های شیمی و زیست تعلق می‌گیرد.

🔸 اوایل خرداد با اعلام کمیته داوری همکاری‌های علمی-فناوری سازمان کنفرانس اسلامی، جایزه COMSTECH این دوره برای «دستاورد تمام عمر در ریاضیات» به دکتر #سعید_اکبری استاد دانشکده علوم #ریاضی شریف تعلق گرفت و در کنار لوح تقدیری که به امضای رئیس‌جمهور پاکستان به‌عنوان رئیس دوره‌ای آن رسیده، این جایزه با مبلغ ۸۰۰۰ دلار از طریق بنیاد مصطفی(ص) به وی اهدا می‌شود.

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«به‌خاطر چهارتا رای»

❇️ تا قبل از کرونا، فرایند را‌ی‌گیری انجمن‌های علمی و شوراهای صنفی، به‌صورت حضوری و کاغذی انجام می‌شد؛ یعنی یک صندوق در لابی دانشکده‌ها قرار می‌گرفت و دانشجوها به میز محل انتخابات مراجعه می‌کردند و رای‌شان را روی کاغذ نوشته و به صندوق می‌انداختند؛ روندی که قدیمی‌تر‌ها احتمالاً به‌خوبی یادشان هست.
با مجازی شدن دانشگاه در دوره کرونا، انتخابات‌ها هم به CW یا همان درس‌افزار منتقل شدند و اگرچه آسیب‌های خودش را هم داشت و شور انتخاباتی را از لابی دانشکده‌ها می‌گرفت اما کار را تا حد خوبی راحت کردند.

🔸 حالا اما پس از چند دوره برگزاری انتخابات، به‌نظر می‌رسد آسیب‌های این مدل هم در حال نمایان شدن است و اگر فکری به حالش نشود، احتمالاً در دوره‌های بعد، بدتر هم خواهد شد؛ مشکلی که نه فقط انتخابات‌ها بلکه بعضی روندها و داده‌های محرمانه‌ی آموزشی دانشجویان را هم با چالش مواجه می‌کند.

🔸 ماجرا این است که حدود دو هفته پیش و حین برگزاری انتخابات #شورای_صنفی دانشکده #مواد تعدادی از دانشجویان، متوجه شدند که به صفحه شخصی‌شان در CW ورود شده و به جای آن‌ها رای ثبت شده است! موضوعی که کار انتخابات صنفی این دانشکده را به دور دوم کشاند اما به همین‌جا ختم نشد. اوایل این هفته هم در انتخابات انجمن علمی #مهندسی_شیمی_و_نفت این اتفاق برای دانشجویان از این دانشکده رخ داد تا آن انتخابات هم باطل و مجدداً با مدل دیگری برگزار شود.

🔸 دو اتفاقی که نشان داد اولاً هیچ اعتمادی به رمز‌های پیش‌فرض CW نیست و بهتر است هرکس در اولین فرصت آن‌ها را تغییر دهد؛ دوماً باید مسئولین دانشگاه، فکری به‌حال رای‌گیری‌های مجازی شریف بکنند و سوم هم اینکه ای کاش عده‌ای از تخلف در رای‌گیری آن‌هم برای چند رای بیشتر یا کمتر و یک دوره مسئولیت فرهنگی و صنفی در دانشگاه، خجالت کشیده و دست از این کارها بردارند...

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/06/05 04:17:48
Back to Top
HTML Embed Code: